MENU
16:18 | July 30, 2011

Yours to take.

Today's outfit

 

 

 

 

 

Stråhatt . H&M
Tröja . Marc O´Polo
Shorts . Weekday
Converse

Leave a Reply

22 Comments on "Yours to take."

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
StoraStyggaVargen
Guest

Nu bär det snart av o då kan jag ha Shorts i två år:)

Jennie
Guest

så snyggt.

hanna
Guest

nice hat!

en blogg om 5 systrar
Guest
en blogg om 5 systrar

Snyggt!!

Regina
Guest

Oh I’d take you right away honey!

Moa
Guest

Riktigt snyggt, som vanligt )

:)
Guest

Jag drömde att du var död i natt, det var verkligen inte kul 🙁

Rickard
Guest

Fantastiskt snyggt, gillar speciellt att shortsen är så korta! 🙂

Hanna
Guest

Frågestund Andreas!

Ida
Guest

OMG! Du är ju bara för snygg.

Hanna nästan Daun
Guest
Tja! Såg lappen du skrev till mig idag. Heeeeelt sinnes! Jag blev nog mer chokad än dig.:P Det fösta jag skrek när jag såg den var ” Johnny!!”. Jag trodde såklart att det var han som skrivit den. Hehe. Men sen såg jag bilden och allt så nu tror jag på det. Att du var här, alltså. Och ljug inte för mig. Det är DU som är underbar. Bäst. Ha en bra sommar. Nä, förresten, ha den bästa sommaren)! Miljontals kramar från ditt absolut största fan. Hoppas som 17 att vi ses, så ska du få en bamsekram! Ps. Det… Read more »
Hanna nästan Daun
Guest

Glömde säga hur Underbart snygg och duktig du är. Du passar i hatten!

Olivia
Guest

Fö jävla snygg outfit! Kolla gärna in min blogg.

Lisa R
Guest

SÅ SNYGG.

Anna
Guest

Kom då )

Nora Sæter
Guest

fyfaen du e fin

Sissi Yourstone
Guest

Hej Andreas. Jag har nydligen börjat kika in din blogg och tror nog faktiskt att jag stannar här ett tag. Men det är alltid svårt att komma in i någons liv mitt i och försöka hänga på. Jag har några simpla frågor och det vora kul att höra andras frågor och såklart – dina svar. Kan du inte köra igång med en frågestund snarast? Såg att det var någon mer som ville det.
Trevlig sommar, kram.

Josefine
Guest

du er den kjekkeste jeg noen gang har sett !

Lennert
Guest

I love your style. I follow your blog now for months, everyday!
Keep going, Andreas!

Nadia
Guest

snygga bilder som vanligt!

carolne
Guest

SÅ SNYGG

Alma
Guest

wow

wpDiscuz