MENU
13:22 | January 30, 2013

TÄVLA MED KANAL5.

My everyday life

 

 

Idag har jag sett mycket film. För några dagar sedan kunde jag inte det utan kände mig utmattad efter 10 minuter. Har aldrig känt det känslan förut genom att kolla på film. Finns det något mer avslappnande? haha… På tal om film så kan du just nu tävla och vinna biljetter till biofilmen Beautiful Creatures. Tävla HÄR!

 

Leave a Reply

3 Comments on "TÄVLA MED KANAL5."

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
:)
Guest

!!

emilia
Guest

har du sett the perks of being a wallflower? Om inte så borde du det, den är superbra! 😀
mycket styrka till dig som har gått igenom din operation och till din familj som får gå igenom det. Jag har själv en kusin (som är som min lillasyster) som har gjort samma operation som nyfödd. Men du är stark och jag tycker verkligen det verkar som att du klarar av det bra. Är stolt över att kunna säga att jag följer din blogg och har gjort der de senaste 2 åren 🙂

Philippe Philippe
Guest

oh gosh how I love pop corn !!

http://www.philippe-girard.ch

wpDiscuz