MENU
20:46 | November 29, 2010

Solen går upp över Göteborg.

Today's outfit

 

 

 

 

Jag knäppte av ett par bilder innan jag åkte till skolan. Brillorna är mina nya favoriter från Lanvin. Det är de tjocka bågarna och den perfekta blandning mellan Wayfarers och 3D-brillor som gör glasögonen helt oslagbara! Nästa sommar kommer jag iprincip bära med mig dom överallt.

Leave a Reply

20 Comments on "Solen går upp över Göteborg."

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Janine Dc
Guest

beautiful shots!

albin
Guest

fantastiska bilder! 🙂

Sheila
Guest

Riktigt fina bilder! Har sett dina senaste dagars outfit och bilder, helt underbara Andreas 😀

Kram på dig!

/Missmexicoiran

Teemu
Guest

Hi Andreas 🙂 I have those same Lanvin sunglasses, they are so cool, my summer 2011 is so saved because of those. I’m big big fan from Finland and I just figured out how to write these comments here, so here I’m writing one. 😀 You have a awesome blog, I’ve been following this a few months now. Have a nice winter A! 🙂

-Teemu

Lina Lundstedt
Guest

Jag är så jävla svartsjuk Andreas med betoning på svart… Vad ska jag göra. Förbrilt fyller jag bloggar idag med ordbajs för att jag kan inte inse fakta. Vad ska jag göra? Snälla hjälp mig jag har en fin pojkvän här i min by. Jag är lycklig eller hur?!

olivia
Guest

vilken kamera har du snälla svara är jätte nyfiken, dina bilder blir alltid så bra 🙂

Jens
Guest

Stiligt!
Du är en stor inspiration! Kan du inte ta å försöka dig på att klä dig varmt OCH snyggt också? Verkar vara en riktig utmaning!

NotoriousbagsUF
Guest

hej andreas!
Kolla in våran blogg för sjukt snygga tygpåsar!

Du har grymt skön stil mannen 🙂

Lina
Guest
Då har man brutit sig in hos en som var min medarbetare en gång i tiden igen… (fast hon gick ju till ett annat jobb sen) Men jag har hennes key så att säga. Så där hänger i en hennes lägenhet… Blir avis, sen skriver jag hat på internet. Förstör och tar hennes saker till och från det är mitt liv. Jag har fått en varning om polisanmälan. Vad kommer ske när jag kanske väl anmäls. Kanske kommer jag ångra allt jag har gjort då… Vad tror du Andreas? Varför är jag så svartsjuk, varför kan jag inte vara nöjd… Read more »
Lisa
Guest

Lina: Allt du tar på hos henne har dina fingeravtryck, det du gör är att begå hemfridsbrott och stöld. Tar du saker är det inbrott… Är det något du vill bli anmäld för och avtjäna straff för?

JOAKIM JOSELO SMIT - NORSK BLOGGER
Guest
JOAKIM JOSELO SMIT - NORSK BLOGGER

har de brillene selv , elsker dem 🙂 veldig fine bilder Andreas !

Paula
Guest

Diggar glasögonen, Lanvin kollektionen va? )

Peter med den lilla snoppen
Guest
Peter med den lilla snoppen

Jag önskar att jag var så cool som du är!

Isabella
Guest

Dog du inte ute i kylan med den där skinnjackan?!

Felicia
Guest

Coola glasögon!

( Grattis förresten på namsdagen Andreas! 😀 )

olivia
Guest

Ohh. Why can’t every man have so much style like you?! Life would be a paradies for women 😀

Your blog is so amazing! Love it

R
Guest

Wijk!
Om du handlar på nätet, Vilka hemsidor rekomenderar du?
Mvh

Andreas
Guest

Isabella: Frös var bara förnamnet! haha, idag åkte den varma jackan på!

R: Hmm. svårt. Ska jag vara ärlig handlar jag väldigt sällan på nätet. De flesta märkena idag har dock webbbutiker, så om du hittar ett plagg du gillar finns de troligtiv på nätet.

Paula: Exakt! 🙂

Jens: De flesta dagarna har jag varmare jackor över outfiten, men jag ska försöka visa lite i bloggen. Det är ju ändå December imorgon…

Navid Hamidi
Guest

Andreas! Om du bara fick välja ett enda klädmärke att ha på dig under, låt oss säga ett år, vilket skulle det bli? =D

Lizel
Guest

Annorlunda solglasögon… men riktigt coola! )

Och du…

Grattis på namnsdagen! )

wpDiscuz