MENU
23:41 | December 25, 2010

Min Julafton i Bilder.

My everyday life

Julaftonen började vid nio tiden. Vi såg julkalendern och tog en förmiddagsfika.

Simon, jag, Victoria och Joel ute på balkongen. Efter att bilden togs blev vi sugna på att dra ut i snön. Vi skottade bort snön på studsmattan och tog ett par julskutt! haha!

 

 Syrran (utan jacka) haha!

Det fantastiskt goda julbordet!

 

Kusinen Elias var nöjd och ivrig att tomten snart skulle komma.

 

 Julbrasan bredvid granen.

Gabriel i tomtens knä.

Syrran mitt i paketöppningen.

 

 

 

Hur var er julafton? Lik min? Kommentera och berätta!

Leave a Reply

32 Comments on "Min Julafton i Bilder."

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Lissa
Guest

Vad fick du?

amanda
Guest

åh vilka fina bilder !

Therese
Guest

Vad mysigt det ser ut:)

E
Guest

Nu är jag också otålig, vad innehöll dina paket Andreas? 😀

Cecilia Tornlund
Guest

Min julafton var samma som den har varit varje år.
Vi gick upp vid 8 och åt gröt och sen vid 9 åkte vi iväg och badade i vattenpalatset. Sen åkte vi hem och såg på “Kalle Ankas Jul”. Sen åt vi god julmat & efter det öppnade vi julklapparna!! 🙂

Din julafton lät som det var en riktigt kul en!! 🙂

sofia
Guest

Åh 🙂 ser så mysigt ut…
Vi har inga små barn i våran familj längre så själva jul-tomte-grejen blir inte lika seriös o julig )

NATALIE
Guest

supermysiga bilder! 🙂

casper
Guest

va mysigt! kan inte du göra ett inlägg med tips på nyårsoutfits?

Amanda
Guest

Ser ut som du hade en riktigt bra julafton! 🙂

Vikkan.
Guest

Åh, din jul låter mysig.
Min var mysig med familjen.
Kalle anka och så. 😀

matilda
Guest

Gick upp vid halv elva, och gjorde mej i ordning till Jullunchen, vi bjuder alltid farfar. Min moster och hennes sambo skulle komma upp vid typ tre tiden var det tänkt, men dom kom vid ett istället, hahah. Så vi åt jullunch och öppnade farfars paket, eller kuvert snarare sagt. Sen kollade vi på Kalle Anka & Co. och efter det öppnade vi julklappar. Sen åt vi en middag, och sen tittade vi på Carl-Bertil Johnosson, om det nu stavas så.
Oj, vad långt det blev.
Fick du några bra julklappar? (:

fecy
Guest

Min var väldigt lik din, bara det att jag gick upp runt sju för att åka till släkten 🙂 Sedan åt vi mat konstant, förmiddagsfika, kyrka, julbord, efterrätt, kalle med julgodis, paketöppning, julgröt, efterrätt 🙂

Blev väldigt nöjd med mina paket, blev du nöjd med dina? 🙂

Kram

Jeg
Guest

Utrolige fine bilder! 😀 Håper du har hatt en strålende jul!

elin
Guest

mysiga bilder!!

Clara
Guest

Vilka urgulliga kusiner och galet snygg syster du har:)

William
Guest

Jässes din syrra är AsGo!

Eloise
Guest

hej andreas först måste jag säga vilken bra blogg du har, hur snygg du är och vad bra du är på att sjunga !

det verkar som att du har haft en rolig jul med tanke på dina härliga bilder:)

min jul har faktiskt heller inte vart så dum:)

kram !

viktoria
Guest

vilken mysig familj du verkar ha!
jag firade min julafton liknande, men slappade bara med vänner fram till 4 tiden innan vi drog till stora släkten och firade där..

Trakasserande Erika
Guest

Du vet att jag gör vad som helst för dig? Jag jävlas med vem som helst bara du ger mig lögner. påhitt osv. Så ska jag förstöra för personen ifråga åt dig. Är det någon du vill att jag ska hämnas på? Är det någons karriär du vill att jag ska förstöra. Vem ska jag såra eller förgöra åt enbart dig????

Erika som leker med åtta glas metaforer
Guest
Erika som leker med åtta glas metaforer

Jag kan ju tycka att jag är rätt sjuk… När jag trycker ner en tjej som inte gjort mig något, men för en mans sjuka lögner… SOM ÄR KRIMINELL… Vad är mitt problem? Jo, just det jag njuter av det och fick visst betalt för det… Jag ska förstöra så mkt jag kan nu och jag bara njuter. Alla som inte föder Elvis barn och har egna åsikter ska mobbas… Det är så jag Erika jobbar!!!

august
Guest

haft en god jul eller heheh ?

M
Guest

Hej Andreas,

jag är inte kär och jag vill inte ha några barn. Hur gör man för att få bort en sjuk person från ens liv som förstör ens liv med ren skit?????????????????????????????????????????????????????

jayvee
Guest

I love the simplicity and elegance of your outfit. You never fail at that. The details are just so beautiful.

Jepson
Guest

Samma jul-outfit som mig ^^

M
Guest

Eller jag kanske vill ha barn men inte med ett sjukt kontrollfreak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vad jag vill flytta utomlands…. Vad jag vill slippa alla!!!!

julia w
Guest

din syster har verkligen en skit snygg klänning. vart har hon köpt den? 🙂

Tommy Black
Guest

Tjenare, min Julafton var minst lika fin! Det är verkligen nice med Jul. Bloggar i kalmar gör jag, har nog den mest läste mode bloggen i staden.

Gillar din blog förresten läste din föra också innan du byte till Kanal 5.
MVH, Projcet Cotton.

Ulrika
Guest

Jag är utbytesstudent i Frankrike sâ jag har spenderat hela julen med min värdfamilj här.
Jag varvade slitet i köket med att ligga och grâta uppe pâ sängen. Pâ kvällen stack vi till grannen som bor nâgra hundra meter bort, men kom knappt fram pâ grund av snö. Alla rökte inne i huset mellan rätterna och julklappsöppningen. Alla julklappar frân mina vänner och hälften av min familj har inte kommit fram, än. Vi ât inte ens traditionell julmat. De hade beställt efterrätten, inget hemlagat alltsâ.

Lât oss bara säga att jag längtar redan till nästa jul dâ jag är hemma iallafall!

stine
Guest

jeg ved ikke om du kan forstå hvad jeg skriver, men hvor er din søster bare flot! gid man så ud som hende 🙂

Sara Torstensson
Guest

Min julafton var väldigt annorlunda. Jag firade julafton med mamma, pappa o lillasyster i New York med shopping, den senaste narniafilmen och svenskt julbord på en resturang som ägs av en svensk kock. Det var jättemysigt, men ser ut som om du oxå hade en mysig jul!! God jul på dig!!

Emma
Guest

Andreas, du är helt gudomligt stilig. 2 questions:
I vilken stad bor du? (jag ska inte förfölja dig)
Vet du var din systers julaftonsklänning kommer ifrån? (:
Pusspuss

wpDiscuz