MENU
13:43 | August 26, 2010

Min favorit och era favoriter!

Clothes

 

Varje gång jag visar vilka outfits ni tycker mest om från “Månadens outfit” är det många som undrar vilken jag personligen gillar mest. Här ovan ser ni min favorit från Juli.  Jag älskar att matcha kängor med shorts, jag älskar lager på lager, jag älskar färgerna. 

 

Era favoriter var nummer ett och fem. Kolla in dom här!

Leave a Reply

22 Comments on "Min favorit och era favoriter!"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Li
Guest

it’s a shame where you are from, the flying tickets from sweden are too much expensive.
you seem really interesting.
*

Anonymous
Guest

Vill du bli modell?

Anonymous
Guest

Har du blivit lite mallig av ditt nya ”kändiskap”? Eller uppskattar du en komplimang för t.ex. din röst eller din klädstil lika mycket som du gjorde innan du blev översvämmad av dom?

JENNY
Guest

DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!!! §

Karolina
Guest

oh, you are one of the best looking guy i’ve ever seen from blogs, i think you have really curious and interesting personality your style and voice, i love it!

Anna
Guest

Jag diggar ditt hår asmycket! Riktigt schnyggt 🙂

Maria
Guest

<3<3

Alicia
Guest

Great look and awesome blog ! †
xoxo.

finn
Guest

Jag är en tjej från Finland, och jag älskar din blog! Jag kan inte tala svenska så bra, men nu har jag en orsak att läsa det bättre haha =D Du ser så bra ut och jag älskar din stil!
Haha i’m not sure did i write everything right 😀 just wanted to try cause i like this blog so much and your style is so perfect! you should become a model or something

David
Guest

Du klär dig riktigt snyggt, i de allra flesta fall.
Vad tycker du matchas bäst till ett par enkla beiga chinos?
Tacksam för svar!

Sebastian
Guest

Bra och intressant blogg du har.

Behöver du Cash? Surfa in på http://www.betterglobe.com/12117 och se hur du får 150 kr att bli 1500 kr

Använd AID Koden 12117

Angelina
Guest

ditt hår är.. ap snyggt!

En liten prinsessa
Guest

Du kan inte existera. Det verkar för perfekt för att finnas. Som plockad ur en saga.

FilipWho?
Guest

Riktigt snygg outfit. Är inte så förtjust i glasögon dock, speciellt inte när man inte behöver det egentligen. Men det kanske du gör? Vad vet jag? 😛

fredrik
Guest

Outstanding, som vanligt!

Linnea Rydh
Guest

hej jag hoppas du förstår hur grymt snygg du är , och man ska inte tala o din sångröst! den är bedårande. Kan sitta en hel dag och bara beundra dig , du är verkligen en drömkille:)

Ida Aguilar
Guest

Hej! Min syster träffade dig på NRJ ikväll och kom hem med en bild på er tillsamans. Jag är riktigt avundsjuk då jag tycker du är en grym bloggare med riktig snygg personlig stil, vilket jag beundrar eftersom det inte är många som vågar och speciellt för du är kille. Du är riktigt duktig på att sjunga och spela, fortsätt med det! Tack för en grym blogg!

Frida
Guest

Träffade dig på NRJ ikväll, åh va du är underbar! Tack så mycket för bilden!
Så sjukt synd att jag inte kramade dig… jag var i chock^^
Va helt knäsvag och darrade när ja gick därifrån.. Haha(:
Tack för att du är du! (: Charmigast, Finast, och bäst på att sjunga(y’
Puss♥

Anonymous
Guest

jag leta överallt efter diiig i liseberggggggg:(!
och precis när jag gick ifrån mina vänner så såg dom dig och tog kort!!! fan aso 🙁

ÄLSKAR DIIIIIIG O DIN BLOGGG

J
Guest

DU ÄR SÅ JÄVLA GO. XX

emma norman
Guest
hej andreas! jag vet att du träffade väldigt många personer på liseberg som kom fram till dig så mig kanske du inte minns! jag grät i alla fall, väldigt mycket, haha! det känns så sjukt, jag menar.. jag verkligen hänger inne på din blogg. när jag vaknar på morgonen går jag in på din blogg, det sista jag gör innan jag lägger mig. folk tror säkert jag överdrev jättemycket men det har verkligen varit som en dröm för mig att få träffa dig och det blev en liten chock. jag grät i ca 1 timme, hahaha oj, nu lät jag… Read more »
Amanda
Guest

Får hoppas att din klass lärde sig något av Henrics sräckhistoria om vår klass, haha… ) Det är bra att halva klassen lyckas sträcka sig trots att henric 10 minuter tidigare gått igenom hur viktigt det är att värma upp! (y)

http://whadri.blogg.se/2010/april/bilden-talar-for-sig-sjalv.html#comment

wpDiscuz