MENU
15:47 | September 29, 2010

Intervjuer, gala och mingel.

My life


Intervju med VR och prisutdelning. Här kan ni alltså se glimtar från själva galan.

 


Intervju med TV400.

 


Intervju med finest.

 

Hjälp vad mycket media det är just nu på bloggen, men det finns ju så mycket material och blogga om. Nu har det iallfall kommit upp ett gäng filmer på nätet från just Blog Awards. Ni hittar länkar genom att bara klicka på bilderna ovan. Innan jag går och lägger mig kommer dagens outfit upp.

Leave a Reply

9 Comments on "Intervjuer, gala och mingel."

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
lisa
Guest

hahah du verkar fett skön, men du verkar ha väldigt svårt att stå still!! 😛 haha

ORIGINALET.BLOGG.SE
Guest

Jag hann ju aldrig gå fram och gratta dig personligen på blog awards! Snygg var du iallafall och hoppas du hade en bra kväll 🙂

Klara
Guest

Du är totally awesome! Och grymt snygg för den delen med..

Feliciaulrika.devote.se
Guest
Feliciaulrika.devote.se

Haha jag vill se honom i en video ! fyfan vad kul 😀

SARA
Guest

Ser härligt ut!
http://saralee.devote.se

Isabella - isaaabellaaaa.blogg
Guest
Isabella - isaaabellaaaa.blogg

Hej Andreas.
Du är sjuuuukt snygg!
Bor du i Göteborg?
Jag är helt säker på att jag såg dig i Tisdags, jag kom med min innabandyklubba ungefär vid Regnbågsgatan vis Älvstanden/Lunbystrand, jag tänkte gå fram, fast jag va inte säker på att det va du )

Kram.

SVAR: Tja! Jag bor i Kungälv, precis utanför Göteborg. Ja, jag var nog där efter idrotten. 🙂

Chloé
Guest

Heeeej Andreas, du är så sööt! Men måste fråga dig, hur kan du ALLTID se solbrun ut? hehe men seriöst vill oxå, solar du solarium, brun utan sol? Vad är din hemlighet? Puss!

SVAR: haha! Ser jag så solbränd ut? Nej, inget solarium, inget brun utan sol. Jag är blek nu om man jämför med sommaren. Du skulle sett mig i juli. HHAHA!

Felizia
Guest

Jag är å glad för din skull att allt går så bra för dig Andreas :)! Glöm inte att ta vara på varje ögonblick, vilket jag inte tror att du gör! Nog med uppmuntring, eller.. Det var fult sagt, det var inte så jag menade. Men för jätte längesedan lade du upp ett inlägg hur det såg ut på din “undervåning”/rum, jag har letat mig fullständigt galen men hittar det verkligen inte. Skulle du kunna kommentera länken i min blogg eller något liknande :)? (feliziaeskilsson.blogg.se)
Tack på förhand, kram!!

Celina
Guest

åh jag dööör över den där camouflagejackan! riktigt nice är den.. gillar din blogg, keep it up 🙂

wpDiscuz