MENU
23:25 | October 31, 2010

Inte jätteseriös Maskerad/middag. haha!

My everyday life

Hej sommar!

Armemodet!?

 

 

 

 

Vi hade en planerad middag ikväll, som blev lite av en sista sekunds maskerad. Jag och Mikael hann inte fixa oss allt för mycket, så jag klädde mig i sommarkläder, blötte ner håret och kammade det bakåt, medans Mikael drog på sig badrocken och tofflorna. haha! Resten av våra polare hade seriösaste kostymerna. Jag brukar dock alltid köra fullt ut, så jag blev förlåten ikväll. haha! 

Leave a Reply

10 Comments on "Inte jätteseriös Maskerad/middag. haha!"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Johan B
Guest

haha va jobbigt! Själv vart jag Supermario haha
bilder finns i min blogg!

LisaMarie
Guest

Oj men var det inte kallt!? 🙂

Banck
Guest

haha morgonrock!

naomi-barbara
Guest

Nice blog! we follow you 🙂

Tobey
Guest

Måste bara säga att ditt hår såg ju mycket bättre ut sådär. haha

Sofie - sofieroxa.blogg.se
Guest
Sofie - sofieroxa.blogg.se

Skitsnygga bilder!

JJS
Guest

Sykt kule bilder 🙂

Jessica M
Guest

Varför såg du åt såhär? njaaaaa nääääää!

Hanna M
Guest

Du ser för jäkla skön och snygg ut på de bilderna! (:

Sara Hesslind
Guest

tack för kvällen! får förbereda lite mer nästa gång….. hahaha!

wpDiscuz