MENU
10:40 | March 11, 2014

IN THE STUDIO

My music

inthestudioEn härlig dag i studion med grymma Björn och Alex från RedOnes team. För er som hittat till min blogg för första gången så kan ni läsa om min musik HÄR. Jag signade med RedOne för 3 år sedan och har sedan dess jobbat på mitt debutalbum. Inom en snar framtid kommer ni få höra min första singel. När jag inte jobbar med RedOne själv, eller någon ur hans team sitter jag hemma vid pianot och skriver musik. Jag älskar det och längtar till ni får höra.

ENGLISH: A great day in the studio with Björn and Alex from RedOne’s team. You can read more about my music HERE. I signed with RedOne for 3 years ago and have been working on my first album since that day. In the close future you will hear my first single. When I’m not writing and working with RedOne or anyone in his team I’m sitting by the piano at home writing. I just can’t wait to show you the music!

 

Leave a Reply

5 Comments on "IN THE STUDIO"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Calle Engström
Guest

Det ska bli grymt kul att få höra ditt album Andreas!

Emelie
Guest

så extremt taggad!! väntat på ditt första album sen 2011 typ haha 😀

Tamara González
Guest
wpDiscuz