MENU
21:15 | August 29, 2010

I studion.

My everyday life

Jag, Frida och Pär spelar in Webb-tv. 

 

 

 

 

 

Vi langar våra favoritposer. 

 

Det blev en kort, men härlig dag i Stockholm. Webb-tv programmet vi medverkade i kommer upp här om ett par veckor. Nu är jag hemma igen och imorgon väntar en ny skolvecka. Jag har hunnit plugga mellan varven idag, så det känns skönt.

Leave a Reply

10 Comments on "I studion."

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
mondoblog.se/mariaw
Guest

åh satan vad snygg du är!

Banck
Guest

Kul! Den vill jag se 🙂

Meret
Guest

Heii Andreas!
Jag ville att denna sång du bara skicka eftersom jag tror att det passar verkligen underbart (inte för er att sjunga, men för en annan anledning.) sångaren i swede kanske vet ni dem. Det heter hello saferide och sång säger Lund. Tyvärr har jag ingen bättre mottagande. beklagar. Men om du lyssnar och överväga om texten, ni vet kanske varför jag säger sång multi-talang och varför det är så bra passar.
kiss <3

Meret
Guest

Nej! Återigen missade mitt bilaga sända.

http://www.youtube.com/watch?v=HJ50Ywff7zk

Minc
Guest

Det var därför du åkte till sthlm. Blev lite paff när jag såg dig på flygplatsen hemma i götet igår 🙂

Sara
Guest

I like your photos)
Visit my blog on
http://unpuntoetutto.blogspot.com/

S.

FilipWho?
Guest

Ska bli spännande att se 🙂

e
Guest

kan knappt vänta!! jo förresten, vad har hänt med killpanelen? har varit inne och checkat veckorevyn ett antal gånger, men icke sa nicke. inget upplagt! haha..! kul att du hade det bra i stockholm i alla fall. glöm aldrig att du är vackrast i världen och din blogg är grym!

Nicole Arrman
Guest

Din blogg äger allas! Jag älskar den BIG TIME! Kan du inte tipsa om någon bloggerska eller någon person överhuvudtaget (TJEJ) som har riktigt snygg stil enligt dig. Precis som din fast – tjej! Skulle uppskattas enormt 🙂

Derrick
Guest

where did you get that watch/braclet? It’s awesome

wpDiscuz