MENU
12:20 | June 27, 2015

GLASTONBURY DAY 2

Today's outfit
b2 b12

 

Den här festivalen är så stor att det är helt omöjligt att lära sig vägen till hotellet. Jag har gått fel så många gånger att jag slagit personbästa på iPhones stegräknare flera gånger om. Igår var vädret perfekt för festival. Sol och nästan 30 grader, men pga gyttjan var jag tvungen att byta mina Triva sandaler mot sneakers. Vi käkade massa gott, lyssnade på Kanye West + Bon Iver, Pharrell Williams och utforskade området. Glastonbury är en bondgård, som nu förvandlats till en liten stad. Det är mängder “hemliga” platser att utforska. Allt från scener, klubbar till vackra vattenfall och statyer. Idag regnar det och jag sitter inne i lobbyn och jobbar. Ska nog smyga mig ut och se Hozier med gänget, men annars ska jag komiskt nog ta det lugnt idag. Det är så mycket att göra nästa vecka, så jag måste vara smart och inte köra slut på mig själv totalt.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz