Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:16 | April 28, 2010

Fotografering för Kanal 5.

My life

Det blev en trevlig dag i Stockholm med fotografering, härliga människor och solsken.
 

 

3 Responses to “Fotografering för Kanal 5.”

 1. John on

  Tjena Andreas, hittade just hit och jag gillar det jag har sett hittils! måste bara få fråga vad du andvänder för produkter i håret. Jag har en liknande frisyr men inte riktigt hittat något som passar, så kanske du kan hjälpa mig.
  Hur som helst så kommer jag fortsätta läsa din härliga blogg! =)
  /John

  Reply
 2. Andreas Wijk on

  Jag använder mig av matt vax och spray. Ibland dust, ibland havsvattensspray. Jag fixar frisyren på bara någon minut.

  Reply
 3. Jessica on

  Haha, vad roligt att nån precis ställt nästan samma fråga 🙂
  Hur fixar du ditt hår? Fönar du det efter du duschat eller låter du det självtorka? Plattång? Eller använder du bara vax och spray som du precis skrivit? Om du “bara” använder vax osv tar du i det i blött hår, eller när det torkat?
  Ha en fin dag 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.