MENU
22:16 | April 28, 2010

Fotografering för Kanal 5.

My life

Det blev en trevlig dag i Stockholm med fotografering, härliga människor och solsken.
 

 

Leave a Reply

3 Comments on "Fotografering för Kanal 5."

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
John
Guest

Tjena Andreas, hittade just hit och jag gillar det jag har sett hittils! måste bara få fråga vad du andvänder för produkter i håret. Jag har en liknande frisyr men inte riktigt hittat något som passar, så kanske du kan hjälpa mig.
Hur som helst så kommer jag fortsätta läsa din härliga blogg! =)
/John

Andreas Wijk
Guest

Jag använder mig av matt vax och spray. Ibland dust, ibland havsvattensspray. Jag fixar frisyren på bara någon minut.

Jessica
Guest

Haha, vad roligt att nån precis ställt nästan samma fråga 🙂
Hur fixar du ditt hår? Fönar du det efter du duschat eller låter du det självtorka? Plattång? Eller använder du bara vax och spray som du precis skrivit? Om du “bara” använder vax osv tar du i det i blött hår, eller när det torkat?
Ha en fin dag 🙂

wpDiscuz