MENU
19:22 | January 23, 2013

ETT STEG I TAGET!

My everyday life,My heart surgery

 

 

 

Jag får ta ett steg i taget. Stegen är väldigt tunga men läkarna säger att det ändå har gått fort fram. I dag fick jag ta ambulansen från Sahlgrenska till Kungälvs sjukhus. Smärtorna och illamåendet är mer än vad jag klarar, men det som ändå håller mig uppe är att det jag klarat av inte kommer att behöva upprepas igen. Det var ju faktiskt bara en vecka sedan jag låg på operationsbordet.

 

Leave a Reply

36 Comments on "ETT STEG I TAGET!"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Lotta
Guest

Du klarar det och det var inte ens en vecka sedan! Snart börjar säsong 2.

Ida Pettersson
Guest

Usch och fy, jag har aldrig läst din blogg men gick in nu för att se hur det är med dig (sett via en annan blogg att du gjort operationen) och jag blir så illa till mods. Jag kan inte ens föreställa mig vilken smärta du har och hur mycket du kämpar! Jag hoppas så innerligt att du blir bättre snart och att du får leva ett långt och friskt liv. Du verkar vara en bra kille! Kämpa på.. Kramar.

Amanda
Guest

Du är sjukt stark! Heja dig 🙂

Tamara González
Guest
Sara Klintberg
Guest

Krya på dig Andreas! Du är så himla stark <3

Julia
Guest

Du är stark Andreas! Kämpa på bara <3

Rebecca
Guest

Du är så stark Andreas, glad att allt gick så bra! Längtar tills du blir återställd igen och kan göra allt du vill göra. Kramkram!

Evelyn
Guest

Åh du är så sjukt stark och tänk bara på allt posetivt och alla som stöttar dig!! :))

Viktor
Guest

Hej Andreas! jag tycker din blogg i vanliga fall är bra, men det är något alldeles extra att du delar med dig av detta! all heder till dig! Jag hejar på dig!

Jonna
Guest

Stor kram och krya på dig-pepp!

-
Guest

Hoppas du mår bättre snart, du är så stark! Helt otroligt!

J
Guest

fortsätter be för dig!

Malin
Guest

Vissa kanske inte tycker detta är en passande kommentar, men seriöst hur kan du vara så snygg nu? Hade det vart jag, så skulle jag se mer död än levande ut..
Men vilket fall, Andreas du är så sjukt bra. Glöm aldrig det! Förstår inte hur jobbigt detta är för dig, men tur att du är så stark och har så många runt om dig som bryr sig. Blir alltid bättre då!
Kram, hoppas det bli ännu bättre snarast!

Har blivit rörd av dina senaste blogginlägg, du har faktiskt fått mig att ändra vissa tankar. Tack för det! <3

Sanna
Guest

Styrkekramar!! Du är grym!

Emelie
Guest

Du är grym, verkligen! Skulle aldrig klara någonting sånt själv.. Jag ber för att du inte ska behöva ha så ont längre, det känns hemskt att veta, krya på dig.Kram!

Kristian
Guest

Krya på dig nu gubben! <3

Ida
Guest

Fantastiskt stark är du, utan att vara det minsta initierad i hur då faktiskt mår…
Sköt om dig och krya på dig, hoppas vi ses på way out west i sommar!

Matilda
Guest

Krya på dig Andreas! Ta en dag i taget, snart är du på fötter igen och kommer må toppen. Det är jag säker på, jag tror på dig. Många kramar till dig.

sara
Guest
sitter och lipar ikapp med dina ord. det bästa med allt är att du vågar, eller ens vill ge ut detta officiellt. men det är så stor del av ditt liv så de förstår jag. själv har jag haft cancer, och det måste nog bli bland de största, oroligaste, jobbigaste och mest givande jag varit med om. jag vet att du är en av dessa personer som kan klara av det du gör. jag fick höra av mina släktingar att det var “tur att just jag drabbades” för att de visste att jag skulle klara av det. precis så tänker… Read more »
Thomas
Guest

Härligt att läsa att du kämpar på, det gör du riktigt bra. Många kramar.

emma
Guest

Hoppas du mår bättre snart, du är så stark!

Sara
Guest

Åh, tycker så synd om dig. Men vet du vad jag vet? Att du kommer klara detta galant, för du är stark och kämpar för det du vill.
Tänker på dig, fina du.
PS. Du ser snygg ut i mustasch!

Elisabeth
Guest

Är ledsen att du har så ont och mår så dåligt. Fortsätter be att smärtan ska ge vika och att du ska bli bra igen! Kämpa på Andreas – du kommer komma igenom det! Ditt mod, din styrka och din kämparglöd kan hjälpa andra att orka ta sig igenom tuffa utmaningar i sitt eget liv. Du är en förebild!

Krya på dig! Fortsätt kämpa! Kram

Mel
Guest

Andreas, du är verkligen så stark!!
Vi ber alla för att du ska tillfriskna så fort som möjligt!! Krya på dig, gubben!!!

jenni
Guest

I really hope that you feel better soon!

Linda Hallberg
Guest

Hoppas allt går bra Andreas! Tänker på dig! Du är stark och kommer fixa det här.
Kram

Cecilia
Guest

Det gör så ont i hjärtat att höra att du har så ont. Men du är så stark och du kommer fixa det! Krya på dig!

Tusen bamsekramar!

Matilda
Guest

krya på dig Andreas!

Alma
Guest

100 000 styrkekramar

cajsa
Guest

Vilken hjälte! Krya på dig.

Julia
Guest

*styrkekraamar*!!!!!

Basti
Guest

Andreas i wish u all the best and hope you get well soon! Best best wishes from cologne!

@MissHewer
Guest

I hope you get well soon, Andreas.

PR
Guest

Nytt material. 5 favoriter. Färgskala: blå. Kommer snart: Veckans träningspass!

MVH PR

new girl
Guest

hope you’re feeling better. stay strong!!!

visit my blog xx

Anderson Lourenço
Guest

Force may God be with you, I wish a full recovery, his fans in Brazil

wpDiscuz