MENU
21:57 | March 31, 2016

DO YOU WANNA BUY MY APARTMENT?

Okategoriserade
2

Vill du köpa min fantastiska 1,5a i Stockholm? Jag bor i ett gårdshus från 1879 och med den sjuka takhöjden på nästan 4 meter är detta den ultimata lägenheten. Detta har varit min första egna lägenhet och jag har skapat så många minnen här. För mig har mitt hem varit en central plats för att umgås. Jag har vänner över nästan varje dag. Middagar, spelkvällar eller så råkar någon bara springa förbi. Det älskar jag med att bo i city. Detta är den perfekta ettan att umgås i. Tacksam för min tid här och peppad på att någon av er där ute kommer få fortsätta skapa minnen på Engelbrektsgatan 14. Kolla in den HÄR.

I’m selling my amazing apartment in Stockholm! Check it out HERE!

Leave a Reply

2 Comments on "DO YOU WANNA BUY MY APARTMENT?"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Jutta
Guest

OMG I love your apartment!!!

Lisa
Guest

Hej! fin lägenhet… ska du flytta från Stockolm?

wpDiscuz