MENU
21:22 | February 26, 2011

Det där med Melodifestivalen…

My everyday life

Som den musikälskare jag är tycker jag det är grymt roligt att följa Melodifestivalen. Ända sen jag varit liten har Melodifestivalen varit tv-festen nummer ett här hemma. Om jag ska jag vara ärlig undrar jag dock lite hur svennebananen röstat iår. Jag hade helst sett en final med Christian Walz, Loreen, Danny, Sebastian, Love Generation, Linda Pritchard, Eric Saade och Swingfly. Vilket startfält det skulle bli! Vill ni kolla in mina bilder (och ett filmklipp) från deltävlingen i Göteborg hittar ni det här!

 

Kollar ni på Mello? Vilka är era favoriter? Min absoluta favorit är DEN HÄR!

Leave a Reply

11 Comments on "Det där med Melodifestivalen…"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
anton
Guest

Sara varga är BÄÄÄÄÄST 😀 hon måste gå vidare från andra chansen 🙂

Alma
Guest

Loreen är jäkla grym! Hela hon är bara too awesome 😀
Hon kanske blir som Caroline af Ugglas och kommer vidare från andra chansen och tar sig långt i finalen…..

Erica
Guest

Jag håller verkligen med dig! Man blir riktigt besviken på att så många bra låtar åker ut. Av dom som har gått till final är det väll Saade, Danny och swingfly som är mina största favoriter! Vi får hålla tummarna att Linda och Loreen går vidare ikväll!

Ellinor
Guest

Håller med om Loreen! hon har varit min favorit sen hon sjöng den från fösta början. Men en del svenska röstar bara på artisten som dom vet är lite kända i andra länder.

karin
Guest

sebastians text var ju riktigt bra, funderar över om han är kristen?

jocke
Guest

älska loreen :(.

Olivia
Guest

håller precis med dej! christian walzs låt var ûberbra, kunde inte fatta varför han åkte ut! O men min favorit i finalen är nog Saade o. Danny )

Felix
Guest

Loreen måste helt enkelt vinna! Känslan i låten känns äkta och numret är så snyggt! Annat än vinst är otänkbart.

Emma
Guest

Loreen var riktigt grym och hade den bästa låten men gick inte vidare! Är det bara jag som har vatt lite besviken på melodifestivalen i år, det är ju trots allt en tvklassiker )

Henric
Guest

Sverige har verkligen röstat bananas i år! Jättemånga bra låtar men nästan inga som är med i finalen….Skumt. Kika in på min blogg och kolla in vad jag tycker om mellon!

klara
Guest

tycker precis samma! pga de dåliga bidragen har jag inte sett så mycket på melodifestivalen. det var en favorit när man var mindre såklart men nu känns allt så uppgjort.

wpDiscuz