MENU
22:29 | March 31, 2013

Årets första dopp!

My everyday life

 

 

 

 

 
Den här påsken är helt fantastisk! Igår blev det årets första dopp! Det låter som ett Aprilskämt, men nej mina vänner tog faktiskt ett dopp, medans jag såg på… Jag får inte utsätta mig själv för stora temperaturskillnader än! Jag intalar mig själv att jag hade hoppat i om jag kunnat, även om det flöt förbi isflak.
 
I’m having the most amazing easter. Me and my friends did spend an hour at the ocean. It looks like pictures from the summer, but no It’s still winter in Sweden. haha…

Leave a Reply

7 Comments on "Årets första dopp!"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Rebecka
Guest

April april?

Annie
Guest
Jag beundrar dig för du tagit dig tillbaka så bra från din operation. Undrar lite hur ditt tänk går för att du ska ta dig tillbaka så fort och bra som möjligt, allt tar ju den tid det tar men jag fick reda på att jag kunde vart sjuk, fick då panik eftersom det isåfall var väldigt allvarligt, och trodde det var mina sista timmar i livet, vilket sedan visade sig att det inte var, för provsvaren var bra. MEN…. nu, några veckor vågar jag ingenting. All fokus ligger i kroppsdelen där jag har haft ont, och har jag inte… Read more »
Julia
Guest

haha skönt att du har något att skylla på! )

Sara - Hold on be strong
Guest
Sara - Hold on be strong

Oj vad tidigt!! Måste varit sjukt kallt!!

Kieran
Guest

Love the dark photography guys.

madelein
Guest

åh härliga bilder!

Tamara González
Guest
wpDiscuz